Alle monitorverhogers

Merkt u dat u vaak last van uw nek of rug krijgt wanneer u achter uw computer zit te werken? Dan kan het zijn dat uw monitor niet op de juiste hoogte staat. Veel werkplekken zijn nog niet ergonomisch ingericht. Wanneer u veel werkt achter uw computer, is het erg belangrijk dat uw monitor op de optimale hoogte wordt geplaatst.

Een optimale hoogte van het scherm verhoogt de productiviteit zelfs met 10%! Het te laag plaatsen van de monitor zorgt ervoor dat u uw nek steeds buigt om naar beneden te kijken, waardoor er een hogere spierspanning ontstaat in de nekspieren. Dit leidt er toe dat er nek- en rugklachten ontstaan. Ook hoofdpijn wordt hier vaak door veroorzaakt. U kunt deze klachten heel eenvoudig tegengaan door uw monitor op een monitorverhoger te plaatsen.

Assortiment

In ons assortiment zijn verschillende modellen monitorverhogers te vinden die uw computerscherm op de optimale hoogte plaatsen. Tegelijkertijd is het een mooi designersproduct. De monitorverhogers die wij aanbieden hebben verschillende afmetingen en hoogtes en zijn groot genoeg om twee monitors op te plaatsen. Ook kunt allerlei kantoorartikelen onder en bovenop de verhoger kwijt. Zo kunt u bijvoorbeeld uw toetsenbord onder de verhoger schuiven wanneer u klaar bent. Er zal hierdoor geen ruimte verloren gaan op uw bureau. De monitorverhoger is dus een erg efficiënt product en bevordert de comfort en productiviteit.

Lees meer