Alle monitorverhogers

Merk jij dat je vaak last van je nek of rug krijgt wanneer je achter jouw computer zit te werken? Dan kan het zijn dat de monitor niet op de juiste hoogte staat. Veel werkplekken zijn nog niet ergonomisch ingericht. Wanneer je veel werkt achter de computer, is het erg belangrijk dat jouw monitor op de optimale hoogte wordt geplaatst.

Een optimale hoogte van het scherm verhoogt de productiviteit zelfs met 10%! Het te laag plaatsen van de monitor zorgt ervoor dat je jouw nek steeds buigt om naar beneden te kijken, waardoor er een hogere spierspanning ontstaat in de nekspieren. Dit leidt er toe dat er nek- en rugklachten ontstaan. Ook hoofdpijn wordt hier vaak door veroorzaakt. Je kan deze klachten heel eenvoudig tegengaan door jouw monitor op een monitorverhoger te plaatsen.

Assortiment

In ons assortiment zijn verschillende modellen monitorverhogers te vinden die jouw computerscherm op de optimale hoogte plaatsen. Tegelijkertijd is het een mooi designersproduct. De monitorverhogers die wij aanbieden hebben verschillende afmetingen en hoogtes en zijn groot genoeg om twee monitors op te plaatsen. Ook kan je allerlei kantoorartikelen onder en bovenop de verhoger kwijt. Zo kun je bijvoorbeeld jouw toetsenbord onder de verhoger schuiven wanneer je klaar bent. Er zal hierdoor geen ruimte verloren gaan op je bureau. De monitorverhoger is dus een erg efficiënt product en bevordert de comfort en productiviteit.

Lees meer